Պղպեղ կտրատած բանջարեղենի խառնուրդով տոմատի սոուսի մեջ 350գ «Սյունիք ֆուդ»
պղպեղ թարմ, գազար թարմ, սոխ թարմ, տոմատի մածուկ, արևածաղկի ձեթ, կերակրի աղ, շաքարավազ, համեմունքներ և թարմ կանաչեղեն: Սննդային արժեքը 100գ մթերքում ածխաջրեր՝ 4,6գ, էներգետիկ արժեք՝ 58 կկալ/242կՋ: Պահել 0° C մինչև +25° C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավելի օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում 3 օրից ոչ ավել: Պիտանելիության ժամկետը՝ 24 ամիս:
ԱՊՐԱՆՔԱՆԻՇ | Syunik food |